heet.club@gmail.com

HEET – Keitä olemme

Helsinki Energy Engineering Technology Club

Helsinki Energy Engineering Technology Club

Olemme Helsingissä toimiva, TLK:n alainen yhdistys pääasiassa Arcadassa ”Hajautetut energiajärjestelmät” -linjalla opiskeleville energiatekniikan opiskelijoille.

Päämäränä meillä on yhdistää energiatekniikan opiskelijat, luoda kontakteja opiskelijoiden ja työelämän välille sekä pitää niin opiskelijat kun koulu ajan tasalla alan uutisista ja tapahtumista.

Teemme tiivistä yhteistyötä niin opiskelijoiden kun koulun kanssa, ja toivomme että tämä mahdollistaa mahdollisimman laadukkaan ja ajantasaisen koulutuksen niin nyt kuin jatkossakin.

Pyrimme myös luomaan mahdollisimman paljon kontakteja yritysmaailmaan, jotta voimme välittää harjoituspaikkoja sekä kesätöitä opiskelijoille. Pyrimme samalla helpoittamaan yritysten rekrytointiprosessia – meillähän on valmiina edellytykset tehokkaaseen tiedoittamiseen juuri oikealle kohderyhmälle!

Otamme mielellämme vastaan vierasluennoitsijoita sekä järjestämme vierailuja. Ota yhteyttä mikäli kiinnostaa, tämä on oiva tapa saada näkyvyytta yritykselle tulevien insinöörien keskuudessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *